Beneficiile vinului roșu

08.06.2016 0 Comentarii

Un pahar de vin roșu după o zi lungă sau la evenimente speciale este mereu binevenit, dar știai că pe lângă efectul psihologic acesta are și multe alte beneficii pentru corpul tău?

    
  • Vinul roșu îmbunătățește circulația sângelui în zonele erogene, ceea ce duce la o creștere a apetitului sexual. Mai mult, stimulează receptorii creierului și astfel plăcerea este sporită. Pentru și mai mult 'ajutor' vă recomandăm și jucăriile noastre haioase.
  • Multe studii au arătat că resveratrolul conținut în vin ar putea încetini sau chiar opri pierderile de memorie ce apar odată cu vârsta. 
  • Quercetina ajută la creșterea naturală a testosteronului din sânge. Numit și hormonul învingătorilor, combustibilul performanțelor sexuale, ne ajută să fim mai optimiști.
  • Unele studii susțin și că flavonoidele precum quercetina, resveratrolul și catechina ar putea reduce riscul de răceala cu până la 60%.
  • Compușii anti-grăsime ce se găsesc în vinul roșu, precum piceatannolul, inhibă dezvoltarea celulor de grăsime. Combinat cu mișcarea în aer liber sigur vei ajunge la silueta de vară mult dorită.
  • Anti-oxidanții din struguri combat bacteriile care cauzează acnee, deci pielea frumoasă este doar la un pahar de vin roșu distanță.

După consumul de alcoolîn cantități moderate desigur, nu trebuie să uităm de hidratarea corespunzătoare a corpului. Mai ales în zilele călduroase de vară lichidele și orice ne răcorește este mereu binevenit.

 

Dacă v-ați convins și v-ați decis să puneți o sticlă de vin pe masă, vă punem la dispoziție suporturile noastre elegante și practice, precum și multe alte cadouri.

 

Surse:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19627470
http://oregonstate.edu/ua/ncs/archives/2015/feb/another-reason-drink-wine-it-could-help-you-burn-fat
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11559152
http://rsc.org/chemistryworld/news/2010/november/19111001.asp

Leave a Comment

Loading...
Loading...