Primăvara este anotimpul ceaiului!

06.04.2016 0 Comentarii

Primăvara se simt asteniile, alergiile, kilogramele în plus. Scapă de aceste lucruri cu un ceai minunat. După câteva ceaiuri organismul tău recapată energie și vitailtate. Îmbunătățește organismul! După o iarnă lungă ai nevoie și tu de regenerare nu doar natura. 

Ai nevoie de o extra putere în vremile posomorât, ploioase și nu numai, să nu te învingă răceala și oboseala de primăvară. 
Iată câteva idei de ceaiuri energizante cu vitamine care fac organismul  imun și mai puternic. Ceaiuri din flori de hibiscus, amestec de fructe ca măceșe, mere, cireșe, catină, frunze de ceai verde, rădăcina de ginseng și rozmaring sunt componente care au efect imediat. Ceaiurile cu musețel, urzică, ceaiul verde începe procesul de detoxifiere și elimină substanțele nocive.

Sfatul medicilor este ca ceaiul să fie primul lucru pe care o persoană face dimineața, după trezire. Ca servirea să fie una frumoasă poți folosi cana din ceramică și lingura ceramica

Materialul ceramic te va proteja de a arde mâna în timp cei bei ceaiul. 
Dar dacă nu ai suficient timp poți să bei în timp ce mergi la lucru cu cană termos, care are și capac și mâner pentru siguranță.

Ai grijă de sănătatea ta chiar și primăvară!

Leave a Comment

Loading...
Loading...