Produse marca Charles Dickens mereu aproape

03.05.2016 0 Comentarii

Charles Dickens, un scriitor englez care a fost cunoscut ca un romancier reprezentativ pentru secolul XIX-lea.
Cu ajutorul lui Dumnezeu Charles supraviețuiește sărăcia copilăriei sale și ajunge să fie cel mai cunoscut literar din epocă.


Opere prin care a devenit cunoscut: David Copperfield, Timpuri grele, Aventurile lui Oliver Twist, Marile speranțe etc. 

Dacă mergi la o sedință și vrei să fii pregătit, ca partenerii tăi să se uite la tine ca un om serios și chiar o concurență în afacerile lor trebuie să ai accesoriile perfecte. 

 

Produsele de marca Charles Dickens au originalitate și stil elegant, ideal pentru cadouri. 

Un set compus din două pixuri, în gentuța elegantă de prezentare de marca Charles Dickens este un produs care nu poate să lipsească.
Un alt element indispensabil pentru conferința este mapa de conferința A4 Charles Dickens cu carnețel de cincizeci de pagini și căptușeala din mătase.
În interiorul mapei vei găsi tot de ce ai nevoie, bloc notes A4 și diferite compartimente atât pentru pix cât și pentru carduri, notițe, etc.

 

Dacă participi la o sedință în străinătate, ori este o zi specială pentru cineva, de exemplu ziua de naștere este bine să ai la tine un cadou care poate aduce bucurie pentru persoana respectivă.
Cadou premium și elegant recomandat pentru sefi, pentru colegi sau pentru parteneri de afaceri este pix metalic Charles Dickens.
Pixul este prevăzut cu 152 cristale Swarovski la preț acceptabil oricărui buzunar, dar de o calitate înaltă.
Pixul cu gel Charles Dickens alături de mecanismul de rotire are și un design excelent. Pixul de culoare neagră este accesorizat cu elemente metalice de culoare argintiu.
Elegant și luxos, in cutie de prezentare din lemn. 


Produsele Charles Dickens reprezintă un cadou deosebit tuturor!

Profită de cele mai noi produse cu prețuri acceptabile la magazinul Giftpoint! 

 

Leave a Comment

Loading...
Loading...