Termenii și condițiile de utilizare

Operatorul site-ului GiftPoint.ro


Site-ul GiftPoint.ro este operat de S.C. Retti Invest SRL. cod unic de inregistrare: 22367149, numarul din Registrul Comertului: J12/3878/2007, capital social 200 lei.


Utilizarea site-ului


Firma Retti Invest S.R.L. (Retti Invest) va permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe acest site Web (Site) exclusiv pentru uz personal, necomercial. Este interzisa utilizarea acestor materiale pe un alt site Web sau in orice alt mediu computerizat legat in retea. Materialele de pe acest Site sunt protejate conform legii. Nerespectarea oricaruia dintre acesti Termeni conduce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site si va trebui sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau imprimate.


Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.


Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare


In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


Comanda de la GiftPoint.ro


Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin sistemul nostru de comenzi, prin mail sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o confirmare automata a comenzii in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.


Refuzarea unei comenzi


La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

 • nu avem pe stoc produsul comandat
 • plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar
 • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
 • ati avut unul sau mai multe comenzi confirmate si neridicate


Dreptul de denuntare unilaterala a contractului


Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele deja primite trebuie returnate in amabalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.Puteti sa luati contactul cu noi in acest sens in pagina Contact sau prin mail la comenzi@giftpoint.ro.


GiftPoint.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau prin Posta. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.


"Clientiii" sau "consumatorii" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.


In caz ca nu sunteti satisfacut de produsul comandat, GiftPoint.ro schimba/inlocuieste produsele cumparate. In acest caz costurile de expediere spre client sunt suportate de GiftPoint.ro. Aveti obligatia sa ne notificati in scris asupra acestui aspect in 10 zile de la primirea coletului.


Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora


Retti Invest administreaza in conditii de siguranta, conform legii si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre si despre dumneavoastra. Formularul de comanda / inregistrare prezentat pe Site cere informatii prin care puteti fi identificati sau pentru a va contacta si procesa solicitarea dumneavoastra.

Datele colectate folosim in urmatoarele scopuri:

Expedierea si facturarea comenzilor dumneavoastra.

Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.

Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului.

Trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Retti Invest si sunt comunicate catre partenerii contractuali care asigura serviciile de curierat.


Retti Invest poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

 • conformarea la prevederile legii,
 • expedierea comenzilor, sau pentru
 • efectuarea gestiunii economico-fiananciara si administrativa, sau
 • autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, sau
 • protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei Retti Invest si ale Site-urilor sale web, sau
 • actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de pe pagina de Contact.


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau se schimba, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime Retti Invest poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize / rapoarte;
 • realizarii de informari;
 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor / serviciilor oferite de catre GiftPoint.ro.


Retti Invest colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Retti Invest poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
 • Pentru a imbunatati uzabilitatea si pentru a va furniza un serviciu mai bun.
 • Securitatea datelor colectate


Firma Retti Invest utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.


Serverele pe care Site-urile sunt gazduite de catre o firma de specialitate (ISP), sunt protejate de la acces fizic si de la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Retti Invest, este periodic analizata din punct de vedere al securitatii. Retti Invest nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate folosirii mediilor nesecurizate de comunicatie (de exemplu e-mail) sau datorate ISP-urilor.


Informatii oferite ca atare


Informatiile de pe acest portal sunt oferite ca atare, iar Retti Invest nu da nici un fel de reprezentari sau garantii, nici exprimate, nici implicite, inclusiv fara a se limita la garantiile implicite ale comerciabilitatii, compatibilitatea cu un anume scop sau nonviolare. Retti Invest nu da nici un fel de reprezentari sau garantii in legatura cu integralitatea, acuratetea, oportunitatea, disponobilitatea, functionalitatea si acordul legilor aplicate. Utilizand acest portal, acceptati riscul ca informatiile sa fie incomplete sau inexacte, sau sa nu satisfaca nevoile si cerintele dumneavoastra.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta.


Declinarea responsabilitatii


Retti Invest nu va fi responsabila pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici. Retti Invest isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include si pagube provocate de orice virusi care pot afecta calculatorul dumneavoastra.

Retti Invest nu isi asuma raspunderea pentru pagubele care rezulta din completarea incorecta, eronata sau incompleta a datelor de catre utilizatori cu ocazia efectuarii comenzii. Toate comenzile utilizatorilor vor fi salvate si depozitate.

Retti Invest nu isi asuma raspunderea pentru pagubele sau intirzierile livrarii in urmatoarele situatii de criza: calamitati naturale, stare de necesitate, acte de terorism,stare de razboi. in situatiile enumerate livrarile vor fi suspendate pe perioada acestora.


Link-uri la alte site-uri


Orice legatura cu alte site-uri Internet sunt oferite ca un avantaj. Retti Invest nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabila de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestora.


Modificari


Firma Retti Invest isi rezerva dreptul de a modifica, inlocui sau sterge orice continut sau poate restrictiona accesul sau suspenda distribuirea acestui portal in orice moment si la propria sa discretie.


Copyright-ul si utilizarea continutului


Continutul acestui portal constituie proprietatea Retti Invest si este protejat de drepturile de autor. Marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, logourile si produsele prezentate pe acest portal sunt proprietatea firmelor respective si sunt protejate de legile in vigoare. Informatia prezentata pe acest portal poate fi folosita doar pentru folosul dumneavoastra personal si noncomercial. Nu este permisa nici un fel de modificare sau alta reproducere a continutului. Acesta nu poate fi copiat sau utilizat in nici un alt mod.


Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor


Orice intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii (comunicate), inclusiv orice idei, inventii, concepte, tehnici pe care le trimiteti pe acest portal sau la Retti Invest, prin mijloace electronice sau prin altele, sunt nonconfidentiale si vor deveni proprietatea Retti Invest, care le va folosi fara restrictie, in diferite moduri si scopuri, inclusiv in dezvoltarea, manufacturarea si/sau vanzarea de bunuri si servicii.

Loading...
Loading...